حسین منیری فر، ضمن اعلام خبر فوق گفت: در راستای مرمت زیرزمین عمارت تاریخی ساعت، شهرداری منطقه ۸ از روزهای گذشته، عملیات کفسازی زیر زمین عمارت را با آجر قفقازی آغاز کرده و عملیات کفسازی همگون با قدمت تاریخی این عمارت به سرعت در حال اجراست.
وی افزود: شهرداری منطقه ۸، بعد از اتمام مطالعات، عملیات مرمتی عمارت ساعت را در فاز دوم پروژه با آجرکاری کف زیر زمین و با طرح سنتی آغاز کرده است که با تکمیل کفسازی، این مکان به بخش های مورد استفاده عمارت ساعت اضافه خواهد شد.
شهردار منطقه ۸ در پایان گفت: پروژه مرمت عمارت تاریخی ساعت، یکی از پروژه های مرمتی شهرداری منطقه ۸ است که فاز اول مرمتی این مجموعه با اقدامات متعدد مرمتی همچون استحکام بخشی و تزریق بتن ، احیا و مرمت پایهها، مرمت زیرزمین عمارت تاریخی ساعت، تعویض پنجرههای فرسوده عمارت ساعت، توسط شهرداری منطقه ۸ اجرایی شده و عملیات مرمتی فاز دو این عمارت از روزهای اخیر آغاز شده است.
وی در ادامه گفت: در راستای افزایش سرعت پروژه و نظارت بیشتر بر این پروژه مرمتی، دفتر کاری خود را از هفته گذشته در این عمارت راه اندازی کرده ایم تا با نظارت بیشتر، عملیات مرمتی عمارت ساعت را در کمترین زمان ممکن به اتمام رسانده و در اختیار شهروندان و گردشگران گرامی قرار دهیم.