اخبارشهرمحیط زیست

دفن زباله در زباله‌گاه قدیمی تبریز تا پایان سال ۱۴۰۴ متوقف می‌شود

به گزارش یازاکو، احد صادقی اظهار کرد: دفن پسماند در زباله‌گاه‌های قدیمی شهر تبریز مشکلات عدیده‌ای به وجود می‌آورد و باید اقداماتی انجام دهیم که زباله‌ها به مرکز دفن قدیمی منتقل نشده و تا جایی که امکان دارد زباله‌ها را بازیافت کرده و فقط مقدار کمی از آن را دفن کنیم.

وی یادآور شد: زباله‌ها زین پس در لندفیل‌های مرکز جدید دفن مهندسی و بهداشتی پسماندهای تبریز دفن می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با تفکیک زباله‌های تر و خشک می‌توان محصول اقتصادی تولید کرد، افزود: از این طریق می‌توان سرمایه‌گذاری‌های خوب و سودآوری برای توسعه شهر به ارمغان آورد.

صادقی اظهار کرد: هرچقدر بازیافت زباله بیشتر باشد، بهتر بوده و به نفع شهر است.

وی با تاکید بر اینکه دفن اصولی و بهداشتی پسماندهای بیمارستانی و پزشکی نیز از دیگر اولویت‌ها است، گفت: بی خطر سازی و عادی سازی پسماندهای پزشکی و بیمارستانی بر عهده تولید کننده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا