• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
0

بهره‌مندی بیش از ۲۶ هزار نفر از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 176341
  • 23 فروردین 1404 - 10:37
بهره‌مندی بیش از ۲۶ هزار نفر از آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی
یازاکو - معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از بهره‌مندی بیش از ۲۶ هزار نفر از آموزش‌های کوتاه مدت این سازمان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش یازاکو، اکبر شوقی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به فعالیت‌های مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: آزمون های مهم کشور فقط توسط سازمان سنجش و جهاددانشگاهی اجرا می‌شود و در این راستا نیز طی سال گذشته ۳۹ هزارو ۵۲۷ نفر در آزمون های مختلفی که جهاددانشگاهی استان برگزار کرده، شرکت کرده اند.

وی با بیان اینکه مراکز آموزشی جهاددانشگاهی بسته کاملی از تمام آموزش‌ها هستند، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستان‌های میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های هنراسلامی تبریز، صنعتی سهند و پیام نور استان نیز آموزش‌های ما ارائه می شوند.

شوقی با بیان اینکه آموزش‌های جهاددانشگاهی در گروه‌های هفتگانه زبان‌های خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه می‌شود، گفت: اعتبار گواهی‌های دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بالا بوده و به واسطه این گواهی‌ها حتی می‌توان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.

وی با تاکید بر قابل ترجمه و معتبر بودن گواهی‌های دوره‌ای آموزشی جهاددانشگاهی، یادآور شد: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان بر حسب نیاز دانشجویان خارجی به ویژه دانشجویان عراقی و ترکیه ای اقدام به برگزاری دوره های متعدد از جمله دوره های زبان فارسی، کمک های اولیه و … می کند.

وی این معاونت را متولی برگزاری دوره‌های سرباز ماهر عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته ۱۵هزار و ۴۹۹ نفر از سربازان مستقر در پادگان‌های استان از این دوره های آموزشی بهره مند شدند.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از اخذ مجوز «آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت در حوزه امور اداری» توسط این سازمان خبر داد و اظهار کرد: این مجوز از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان شرقی صادر شده و هدف آن ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های کارکنان دولت در زمینه امور اداری است.

وی ادامه داد: سازمان جهاددانشگاهی با ارائه دوره‌های آموزشی متنوع و کاربردی، تلاش دارد تا به بهبود عملکرد اداری و افزایش کارایی نیروی انسانی در دستگاه‌های دولتی کمک کند. این اقدام می‌تواند نقش مهمی در بهبود کیفیت خدمات دولتی و ارتقاء رضایت‌مندی مردم ایفا کند.

وی گفت: این معاونت با عقد قرارداد با ارگان‌های مختلف دوره‌های متعدد ضمن خدمت و دوره‌های کوتاه مدت مورد نیاز را برای کارکنان ارگان‌ها برگزار می‌کند که برای نمونه طی سال گذشته برای کارکنان ده‌ها شرکت و سازمان در آذربایجان شرقی دوره‌های آموزشی مورد نیاز همراه با ارائه گواهی معتبر برگزار شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=176341

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});