پوتین به اوکراین پیشنهاد از سرگیری مذاکرات مستقیم صلح در استانبول را داد - یازاکو
اخباربین المللی

پوتین به اوکراین پیشنهاد از سرگیری مذاکرات مستقیم صلح در استانبول را داد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت پوتین در ساعات اولیه روز یکشنبه در کرملین سخنرانی کرد و پیشنهاد مذاکرات مستقیم با اوکراین در استانبول در ۱۵ مه را مطرح کرد – ساعاتی پس از آنکه کی‌یف و رهبران فرانسه، آلمان، بریتانیا و لهستان خواستار آتش‌بس ۳۰ روزه بدون قید و شرط از روز دوشنبه شدند.

پوتین گفت: «ما به مقامات کی‌یف پیشنهاد می‌کنیم مذاکراتی را که در سال ۲۰۲۲ قطع کردند، از سر بگیرند، و تأکید می‌کنم، بدون هیچ پیش‌شرطی آن را قبول کنند.»

مذاکره‌کنندگان روسی و اوکراینی در هفته‌های اول درگیری در استانبول مذاکرات مستقیمی برگزار کردند، اما نتوانستند برای توقف درگیری‌ها که از آن زمان تاکنون ادامه دارد، به توافق برسند.

پوتین با بیان اینکه به زودی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، برای تسهیل مذاکرات صحبت خواهد کرد، گفت: «ما پیشنهاد می‌کنیم (مذاکرات) بدون تأخیر از پنجشنبه ۱۵ مه در استانبول آغاز شود.»

پوتین گفت که «به مذاکرات جدی با اوکراین متعهد است» و خواهان مذاکراتی برای «از بین بردن ریشه‌های درگیری و ایجاد صلحی پایدار» است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا