افزایش سطح و رونق کاشت گل محمدی در مراغه - یازاکو
اخبارکشاورزی

افزایش سطح و رونق کاشت گل محمدی در مراغه

به گزارش یازاکو، علیرضا جاویدان افزود: در چند سال گذشته کاشت گل محمدی از روش سنتی به خارج و به صورت هکتاری توسعه یافته است و با استقبال باغداران حدود ۲۰ هکتار باغ یکدست گل محمدی در این شهرستان ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه متوسط تولید گل محمدی در مراغه پنج تن در هکتار است افزود: پیش بینی می‌شود امسال ۱۰۰ تن از این محصول از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مراغه با کاهش منابع آبی، رغبت باغداران به کشت این محصول افزایش یافته است.

وی افزود: دامنه‌های سهند به علت ارتفاع و شرایط آب و هوایی برای کاشت این محصول خوش عطر بسیار مناسب است.

جاویدان گفت: نیاز آبی کم، مقاوم در برابر بیماری‌ها و بلایای طبیعی و سود آوری رغبت کشاورزان را به کشت گل محمدی در مراغه افزایش داده است.

وی افزود: برداشت گل محمدی در مراغه از اول خرداد آغاز می‌شود و تا نیمه‌های تیرماه ادامه خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا