• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 15 June - 2025
2

وزرای امور خارجه آذربایجان و ایران با همدیگر ‌تلفنی گفتگو کردند

  • کد خبر : 182931
  • 24 خرداد 1404 - 16:33
وزرای امور خارجه آذربایجان و ایران با همدیگر ‌تلفنی گفتگو کردند
یازاکو -

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آپا، در این مکالمه تلفنیوضعیت به‌وجود آمده در پی حمله رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار گرفت.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره حمله صورت‌گرفته از سوی رژیم اسرائیل و همچنین اقداماتی که از سوی ایران انجام شده، اطلاعاتی ارائه کرد.

جیحون بایراموف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نگرانی خود را از تشدید وضعیت در منطقه ابراز داشت. وی مراتب تسلیت خود را به‌دلیل جان‌باختن رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، سایر مقامات رسمی و شهروندان ایرانی ابراز کرد. همچنین تأکید شد که وضعیت موجود در اطراف تأسیسات هسته‌ای باعث نگرانی است و باید مسائل موجود تنها بر اساس اصول و قواعد حقوق بین‌الملل، از طریق گفت‌وگو و راه‌های دیپلماتیک حل‌وفصل شود.

در عین حال بر این موضوع تأکید شد که استفاده از خاک جمهوری آذربایجان از سوی هیچ کشوری علیه کشور ثالث، از جمله ایرانِ دوست و همسایه، امکان‌پذیر نیست.

با توجه به بسته بودن حریم هوایی ایران، اطلاع داده شد که از طریق مرز زمینی جمهوری آذربایجان، شرایط لازم برای عبور نمایندگان کشورهای مختلف و همچنین ایران فراهم شده است.

با توجه به خطر گسترش درگیری به منطقه‌ای وسیع‌تر بر اهمیت از سرگیری تلاش‌های دیپلماتیک یک‌بار دیگر تأکید شد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=182931

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.