آموزش و بهداشتاخبار

م‍دیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی: دیابت صدرنشین بیماری‌های خاص در آذربایجان شرقی

به گزارش یازاکو، دکتر محمدرضا میرزایی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در حال حاضر تعداد 30 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در آذربایجان شرقی به دیابت مبتلا هستند که یکی از اصلی‌ترین بیماری‌های تحت حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج بیمه سلامت می‌باشد.

وی افزود: در سال 1403 بیمه سلامت استان مبلغی بالغ بر 130 میلیارد تومان از محل صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج برای انسولین بیماران دیابتی نشاندارشده پرداخت کرده است.

دکتر میرزایی گفت: بیمه سلامت آذربایجان شرقی علاوه بر حمایت مالی و پرداخت هزینه‌های دارویی و درمانی بیماران دیابتی، با همکاری مرکز تحقیقات اداره کل، پژوهش‌هایی را نیز در زمینه خودمراقبتی و کاهش مصرف انسولین انجام داده و این تحقیقات را به فاز عملیاتی رسانده است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تاکید کرد: بهینه‌سازی مصرف انسولین فقط به معنای صرفه‌جویی در هزینه‌های بیمه‌ها نیست بلکه حرکتی در راستای ارتقای سلامت افراد جامعه بوده و اهداف بلندمدتی را دنبال می‌کند.

دکتر میرزایی همچنین گفت: دیابت، پرفشاری خون و انواع سرطان‌ها سه بیماری هستند که بیشتر آمار مبتلایان را در صندوق بیماران خاص دارا می‌باشند.

بر اساس این گزارش، درحال‌حاضر 30 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان مبتلا به دیابت(سی درصد بیماران خاص)، 19 هزار نفر مبتلا به پرفشاری خون و 17 هزار نفر مبتلا به انواع سرطان در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج بیمه سلامت نشاندار بوده و از خدمات بیمه پایه و بیماران خاص بهره‌مند می‌باشند.

لازم به ذکر است که بیماران خاص تامین اجتماعی نیز همانند بیمه سلامت از مزایای صندوق بیماران خاص بهره مند می باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا