اخبارخبرشهر

ادامه احداث غرفه های دائمی در محل پارکینگ ائل گلی

شهردار منطقه ۲ تبریز از ادامه احداث غرفه های دائمی در محل پارکینگ ائل گلی توسط این منطقه خبر داد.

به گزارش یازاکو به نقل از شهریار، عباس هاشمی با اعلام این خبر گفت: پس از جمع آوری بلال فروشان و سیب زمینی فروشان از محل پارکینگ ائل گلی، معاونت فنی و عمرانی منطقه ۲ اقدام به ساماندهی مکان دستفروشان با انجام کف سازی و جدول گذاری کرده و در حال احداث ۲۵ غرفه در این محل است.

شهردار منطقه ۲ افزود: احداث ۲۵ غرفه دائمی در این مکان با اجرای فونداسیون و بتن ریزی ۱۵ غرفه به انجام رسیده و ادامه بتن ریزی محل غرفه ها همچنان ادامه دارد.

به گفته هاشمی، در پی اعتراض شهروندان و مسافرانی که به هنگام تردد از میدان بزرگ ائل گلی به خاطر وجود بلال فروشان و سیب زمین فروشان با ترافیک شدید مواجه می شدند، شهرداری منطقه ۲ اقدام به جمع آوری دستفروشان میدان کرده و ساماندهی محل را با احداث غرفه های دائمی در پارکینگ نیز در حال اجرا دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا