واحد ترجمه

وزرای حمل‌ونقل کشورهای عضو اکو در آستانه گرد هم می‌آیند

یازاکو-در روزهای ۱۴ و ۱۵ اکتبر چهاردهمین نشست وزرای حمل‌ونقل سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در شهر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار خواهد شد. محور اصلی این نشست بررسی، توافق و تصویب راهبرد حمل‌ونقل این سازمان برای یک دوره ۱۰ ساله خواهد بود.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از وب سایت سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، وزیران و مقام‌های بلندپایه نهادهای مربوطه کشورهای عضو این سازمان در این رویداد شرکت خواهند کرد.
انتظار می‌رود شرکت‌کنندگان در این نشست درباره دو سند اصلی به توافق برسند: راهبرد بلندمدت توسعه بخش حمل‌ونقل برای ۱۰ سال آینده و بیانیه آستانه.
یک روز پیش از نشست اصلی وزیران در ۱۴ اکتبر، نمایندگان بلندپایه کشورهای عضو آخرین دور مذاکرات را برای نهایی‌کردن پیش‌نویس اسناد برگزار خواهند کرد. همچنین آن‌ها نتایج فعالیت‌های سازمان را از زمان برگزاری نشست قبلی وزیران در ژوئن ۲۰۲۵ در تهران ارزیابی خواهند کرد.
بر اساس برنامه این رویداد در ۱۵ اکتبر گفت‌وگویی با نمایندگان محافل تجاری کشورهای عضو اکو نیز برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این گفت‌وگو موضوع همکاری دولت و بخش خصوصی در زمینه تحول دیجیتال و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل را بررسی خواهند کرد.
پیشنهادهای تدوین‌شده در چارچوب این گفت‌وگوی تجاری در بیانیه نهایی وزیران گنجانده خواهد شد.
شایان ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی (اکو) دارای ۱۰ کشور عضو است: آذربایجان، افغانستان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه و ازبکستان.
این سازمان در سال ۱۹۸۵ به ابتکار ایران، پاکستان و ترکیه تأسیس شد. در پایان سال ۱۹۹۲ نیز هفت کشور دیگر از مناطق آسیای مرکزی و قفقاز به عضویت آن درآمدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا