بالگردها توان اطفای حریق جنگل‌های ارسباران را نداشتند - یازاکو
اخبارمحیط زیست

بالگردها توان اطفای حریق جنگل‌های ارسباران را نداشتند

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از مهر، محمدباقر هنربر گفت: آتش سوزی مناطق جنگلی بابایلو، قاسم کندی و کیارق کلیبر از ساعت ۴ عصر پنج‌شنبه رخ داد که بلافاصله بعد از ارائه گزارش، تیم‌های یگان حفاظت منابع طبیعی، هلال احمر، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، راهداری و تیم‌های واکنش سریع هلال احمر و آتش نشانی تبریز برای اطفا حریق به منطقه اعزام شده‌اند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: خوشبختانه نیمه شب پنج‌شنبه آتش سوزی به طور کامل مهار شده بود که صبح جمعه به همراه مدیرکل منابع طبیعی و فرماندار کلیبر، برای لکه گیری مناطق آتش گرفته عازم منطقه شدیم که لکه گیری و پایش مناطق توسط نیروها به اتمام رسید.

وی افزود: بعد از ظهر دیروز حوالی ساعت ۴:۳۰ دقیقه عصر، گزارش مجدد آتش سوزی در منطقه کیارق اعلام شد که بلافاصله نیروهای مستقر در شهرستان و استان به منطقه اعزام شدند که تا ۲:۳۰ شب، عملیات اطفا ادامه داشت و مقداری از آتش سوزی مهار شد.

هنربر گفت: دو فروند بالگردی که توسط وزارت دفاع به استان اعزام شده بود بدون کارایی بوده و بسکت‌ها کارایی لازم را برای بالگردها نداشتند که در این رابطه استاندار ورود پیدا کردند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی بیان کرد: رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان، دادستان و امام جمعه کلیبر و مردم شریف ارسباران، پا به پای نیروها برای اطفا حریق حضور پیدا کردند.

وی در پایان افزود: در حال حاضر نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی، هلال احمر، آتش نشانی، بسیج و جوامع محلی در منطقه حضور دارند که منتظر اعزام بالگرد برای آب‌پاشی در منطقه هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا