راه 124 روستا در استان اردبیل همچنان بسته است/توزیع نان در روستاهای گرفتار برف و کولاک - یازاکو
اخبارراه و ساختمانعمومی

راه 124 روستا در استان اردبیل همچنان بسته است/توزیع نان در روستاهای گرفتار برف و کولاک

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، سید کمال‌الدین میرجعفریان 4 بهمن در جریان بازدید از فرآیند امداد هوایی در جمعیت هلال احمر اردبیل اظهار کرد: با تلاش راهداران راه 367 روستای مسدود شده بر اثر بارش اخیر در روزهای گذشته بازگشایی شده و همچنان تلاش بر این است تا راه 124 روستای مسدود شده نیز بازگشایی شود.
وی ضرورت باز نگه داشته شدن راه‌های اصلی‌، فرعی و همچنین روستایی را در خدمات‌رسانی مطلوب‌تر یادآور شد و تصریح کرد: از طریق امداد هوایی با تلاش جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان به روستاهای محصور در برف و کولاک تهیه و توزیع نان و بسته‌های غذایی در اولویت قرار گرفته است.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: 10 هزار قرص نان به همراه 250 بسته غذایی در روستاهای مناطق کوهستانی و گرفتار در برف و کولاک توزیع شده و این کار امدادرسانی همچنان ادامه دارد.

میرجعفریان افزود: علاوه بر مرکز استان، در خلخال و کوثر نیز راهداران به دنبال بازگشایی مسیرهای روستایی و خدمات‌رسانی به هموطنان هستند که با فراخوان دستگاه‌های راهداری از سرچم، سعی شده تا محورهای مواصلاتی کوثر و خلخال نیز به سرعت بازگشایی شود.

وی حجم بالای برف و کولاک را در نوبت عصرگاهی یادآور شد و خاطر نشان کرد: وضعیت متفاوتی را در مناطق کوهستانی و گردنه‌های صعب‌العبور شاهد هستیم و به نظر می‌رسد تشدید وزش باد از سرعت خدمات‌رسانی کاسته است.

میرجعفریان در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: بر اساس اعلام هواشناسی از عصر چهارشنبه با ورود یک سامانه بارشی جدید طی اواخر هفته بارش برف رخ خواهد داد که پیش‌بینی شده در مناطق مرکزی و جنوبی استان بارش برف همراه با سرمای هوا و کولاک وضعیت متفاوتی را رقم بزند.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل از راهداران و شهرداران شهرهای مختلف استان خواست تا در 2 روز آینده بخش عظیمی از عملیات برف‌روبی را به رغم سختی کار انجام دهند تا در موج جدید بارش‌ها گرفتار کولاک و تشدید وضعیت بحرانی نشویم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا