صادرات محصولات کشاورزی شهرستان جلفا بدون وقفه ادامه دارد - یاز اکو
اخبارتجارت و بازرگانیکشاورزی

صادرات محصولات کشاورزی شهرستان جلفا بدون وقفه ادامه دارد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان، مهندس رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران ضمن اعلام خبر گفت: در بهمن ماه سال 1400 برای 10 هزار و 680 تن انواع محصولات کشاورزی صادراتی، برگ گواهی بهداشت نباتی توسط کارشناسان مستقر در دفاتر قرنطینه نباتی در گمرک نوردوز و جلفا صادر شده و همچنان این روند بدون حتی یک روز تعطیلی ادامه دارد.

وی افزود: در این بازه زمانی 5 هزار و 827 تن انواع محصولات کشاورزی وارد کشور شده و پس از بازرسی های لازم و کنترل گواهی بهداشت ترخیص شده است، همچنین مقدار 8 هزار و 879 تن محصولات کشاورزی ترانزیتی نیز مورد بازرسی قرنطینه ای قرار گرفته و تحت نظارت کارشناسان قرنطینه های نباتی از مبادی خروجی به کشورهای مقصد هدایت شده است.

مهندس عباسی همچنین بر افزایش کیفیت محصولات کشاورزی صادراتی اشاره کرده و ادامه داد: محصولات کشاورزی صادراتی به سبب نظارت و کنترل در قرنطینه نباتی از کیفیت بالایی برخوردار بوده و مطابق با استانداردهای جهانی است.

وی یکی از عوامل افزایش تولیدات کشاورزی را جلوگیری از خسارات عوامل خسارتزای گیاهی به محصولات کشاورزی دانست و گفت: در بحث پیشگیری از وقوع خسارت، قرنطینه نباتی نقش مهمی دارد و قرنطینه گیاهی سدی در برابر ورود عوامل خسارتزای گیاهی از مناطق آلوده و یا خارج از کشور است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا