تولید 60 هزار تن پنبه در مغان - یازاکو
اخبارکشاورزی

تولید 60 هزار تن پنبه در مغان

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایسنا، خلیل نیکشاد 19 مهرماه در جریان بازدید از مزارع مغان اظهار کرد: بعد از سال‌ها توقف تولید طلای سفید در شمال استان، کاشت این محصول از دو سال پیش رونق مضاعفی گرفته و هم اکنون بیش از 16 هزار و 500 هکتار از اراضی مستعد مغان به کشت پنبه اختصاص یافته است.

وی به افزایش 20 درصدی تولید این محصول و کشت پنبه اشاره کرد و گفت: با مساعد شدن شرایط جوی برداشت پنبه در مغان آغاز شده و در شهرستان‌های پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار تا سه ماه آینده برداشت پنبه به انجام خواهد رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل قیمت تضمینی خرید این محصول را 220 تا 270 هزار ریال اعلام کرد و افزود: امیدواریم با استقبال کشاورزان در سال‌های آینده تولید این محصول افزایش یافته و توان تأمین نیازمندی‌ کارخانه‌های نساجی را در استان شاهد باشیم.

نیکشاد همچنین به برداشت طلای سبز در جنوب استان اردبیل نیز اشاره کرد و ادامه داد: برداشت گردو از باغات مشگین‌شهر آغاز شده و امسال به همت باغداران جشنواره طلای سبز به شکرانه برداشت این محصول در کلور اجرایی شد.

کلور پایتخت تولید گردو

وی از کلور به عنوان پایتخت تولید گردو یاد کرد و گفت: امیدواریم بهترین و با کیفیت‌ترین گردوها از باغات جنوب استان برداشت و روانه بازار شود تا اهالی استان و سایر مناطق از این تولیدات استفاده کنند.

نیکشاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با اجرای طرح‌های مختلف در باغات گردوی جنوب استان به ویژه سرشاخه‌ کاری سعی بر این است تا ظرفیت تولید گردو در باغات تا دو برابر افزایش یافته و در کنار آن کیفیت محصول نیز ارتقا یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: با طرح‌های توسعه‌ای در بخش زراعت و باغات در سال زراعی جاری سعی خواهیم کرد تا در کنار افزایش توان تولید به کشاورزان اعم از زارعین و باغداران کمک کنیم تا محصولات متنوعی را به بازار عرضه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا