گردشگران روسی از ترکیه دارو سوغات می برند - یازاکو
اخباربین المللی

گردشگران روسی از ترکیه دارو سوغات می برند

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از حریت روس‌ها پس از استقرار در هتل‌های خود در ترکیه به دنبال داروخانه می گردند.

متصدیان داروخانه ها در استان جنوبی آنتالیا و استان اژه در شهرهای تفریحی موغلا چشم به داروسازانی دارند که معادل ترکی داروهای روسی را می شناسند.

اگرچه گردشگران روسی در گذشته هنگام تعطیلات خود در ترکیه دارو می‌خریدند، اما این تقاضا در بحبوحه تحریم‌های اعلام شده توسط غرب پس از حمله به اوکراین که به شدت صنعت داروسازی آن را ضربه زد، افزایش یافته است.

شهروندان روسی که به ترکیه می آیند بیشتر مسکن ، داروهای ضد افسردگی و داروهای دیابت می خرند، زیرا اکثر آنها در روسیه به مراتب بسیار گران تر است.

برخی از گردشگران روسی که می‌خواهند تعطیلات خود را ارزان‌تر تمام کنند، در شبکه‌های اجتماعی اعلام می‌کنند که به ترکیه می‌روند و با کسانی که به دارو نیاز دارند تماس می‌گیرند و امیدوارند با سفارش‌هایی که دریافت می‌کنند بخشی از هزینه‌های خود را تامین کنند.

رسانه های روسی با بیان اینکه داروهای ضروری در روسیه یا در دسترس نیستند و یا به دلیل تحریم های غرب قیمت بسیار بالایی دارند، مدعی شدند که ماموران گمرک روسیه به مواد مخدر موجود در چمدان گردشگران بی توجهی می کنند.

به گفته رسانه های روسی، این روند در نواحی ساحلی «داروفروشی» نامیده می شود زیرا به گفته رسانه های روسی، افزایش قابل توجهی در تعداد افرادی که دارو به روسیه می آورند، به ویژه در ماه های ژوئن و جولای وجود داشته است.

روس ها با 2.2 میلیون گردشگر خارجی از ترکیه در ماه های ژانویه تا ژوئیه رتبه دوم را در فهرست گردشگران خارجی ترکیه به دست آوردند که در مقایسه با 1.55 میلیون بازدیدکننده روسی در سال گذشته افزایش یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا