به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، کریم قدرتی، روز چهارشنبه با اشاره به شروع اجرای طرح قصابان امین، افزود: این سازمان با استقرار گروه بازرسی ثابت در سطح شهر با همکاری ادارات کل دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت استان و اتحادیه قصابان، بازرسی از قصابی ها را با جدیت پیگیری و دنبال می کند.
وی با بیان اینکه این اقدام برای جلب آسایش خاطر مردم به منظور تهیه گوشت بهداشتی انجام می شود، اظهار داشت: کارکنان مراکز عرضه گوشت نیز در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماری های ویروسی به جامعه ملزم به رعایت نکات و الزامات بهداشتی در استفاده از تجهیزات ایمنی فردی هستند.
خودداری از خرید گوشت با برچسب مخدوش و چرخ شده آماده
مدیرعامل کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآوردههای خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت قرمز فاقد شناسنامه و مهر دامپزشکی و با برچسب مخدوش و گوشت چرخ شده آماده خودداری کنند.
قدرتی، با بیان اینکه گوشت قرمز مصرفی علاوه بر قیمت مناسب باید از کیفیت بالا و از استانداردهای بهداشتی برخوردار باشد، ادامه داد: تامین امنیت غذایی مردم وظیفه ای خطیر برای دستگاه های مربوط بوده و به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.
وی یادآوری کرد: در جریان کشتارهای روزانه دام های سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز، نظارت های بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دام های ذبح شده و رعایت دستورالعمل زنجیره پیش سرد قبل از توزیع گوشت انجام می شود.
قدرتی، افزود: در این راستا از خروج هرگونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری شدن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته، جلوگیری و دام های مشکوک به هر نوع بیماری، ضبط و معدوم می شوند.