به گزارش یازاکو، آرش رنجبران امروز در برنامه عصر امید اظهار کرد: تولید جلبک اسپیرولینا بهعنوان یکی از غنیترین مواد پروتئینی که نقش اساسی در امنیت غذایی خواهد داشت بهطوری که سال گذشته ۳۰۰ تن از این مواد بصورت خشک وارد شده و ۲۰ تن نیز در کشور تولید شده که سهم دانشگاه آزاد در این حجم نیز یکسوم می باشد و این رقم امسال به ۳ برابر افزایش خواهد یافت.
وی از برگزاری کلاسهای دانشگاه در عرصه نیز بهعنوان یک رویکرد نوی الگوی آموزشی خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر از ۱۷ جلسه دانشگاهی ۳ جلسه در عرصه بخصوص در فضاهای صنعتی استان برگزار شده که نزدیک به ۱۰۰ جلسه را شامل میشود و امسال برگزاری ۱۲۰ کلاس در عرصه برای دانشجویان نیز برنامهریزی شده است.
رنجبران در رابطه با خود برنامه عصر امید نیز اظهار داشت: در این رویداد از حوزه ساخت و تولید میزبان گروههای داخلی و خارجی هستیم بهطوری گه ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی در تبریز و دانشگاه آزاد برای شناسایی و حل مسائل گرد هم آمده اند.
وی در پایان سالروز تأسیس کارخانه تراکتورسازی که بیشترین همکاری را در رسیدن به اهداف داشته و روز روابطعمومی را تبریک گفت.
جلبک اسپیرولینا یکی از معروفترین و قدیمیترین ریز جلبکهای جهان است که به دلیل ارزش غذایی بسیار بالا و خواص سلامتبخش آن، گاهی به عنوان یک ابرغذا (Superfood) در بین عموم شناخته میشود. جلبک اسپیرولینا، حاوی پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و امروزه در مکملهای غذایی و حتی صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
اسپیرولینا در آبهای شیرین یا شور رشد میکند و به صورت مکمل در اشکال قرص، پودر یا کپسول در دسترس است. امروزه برخی افراد از مکمل جلبک اسپیرولینا برای افزایش سطح مواد مغذی و آنتیاکسیدانهای بدن، استفاده میکنند.
به نظر میرسد که این جلبک سبز آبی و فرآوردههای حاصل از آن، در حفط عملکرد سیستم ایمنی نیز موثر باشند. اسپیرولینا نه تنها یک منبع خوب از پروتئین و برخی ویتامینها است، بلکه به عنوان یک منبع آنتیاکسیدان قوی میتواند به مبارزه با آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک کند.