انجام ۹۰۲ مورد بازرسی از نانوایی های شهرستان تبریز توسط هفتاد اکیپ طی یک هفته گذشته - یازاکو
اخبارشهرکشاورزی

انجام ۹۰۲ مورد بازرسی از نانوایی های شهرستان تبریز توسط هفتاد اکیپ طی یک هفته گذشته

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس ابراهیم فرقانی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در اجرای طرح اصلاح و هدفمندسازی یارانه آرد هیچ تغیراتی در قیمت و سهمیه آرد نان سنتی بوجود نیامده است افزود: مردم نگران کمبود آرد و نان در شهرستان نباشند و به شایعات توجه نکنند.

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دو هزار و ۳۲۲ نانوایی در شهرستان تبریز فعال هستند اضافه کرد: غیر از اکیپ نظارت و بازرسی جهادکشاورزی بر نانوایی ها؛ با مساعدت و همکاری گروه های بازرسی بسیج اصناف و اکیپ های نظارتی سازمان تعزیرات حکومتی بازرسی و نظارت بصورت مستمر و مرتب انجام شده است.

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز در خاتمه سخنان خود تاکید کرد: با تخلفات کم فروشی و گران فروشی نانوایی ها برخورد شدید بعمل می آید و در این راستا مردم نیز باید در این زمینه به دستگاه‌های مسئول کمک کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا