اخبارعمومی

قاچاقچیان کالا و ارز در آذربایجان‌شرقی ۲۲۶ میلیارد ریال جریمه شدند

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، سیداحد یوزباشی روز چهارشنبه با بیان اینکه در این مدت ۷۳۱ پرونده تخلف در حوزه قاچاق کالا و ارز به تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی وارد و ۶۹۵ پرونده مختومه شده است، افزود: هم اکنون ۷۸ پرونده نیز در حال رسیدگی است.

وی اظهار کرد: در این مدت در حوزه کالا و خدمات نیز سه هزار و ۱۸ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی استان وارد و برای ۲ هزار و ۸۷۸ پرونده رای محکومیت به ارزش بیش از ۲۹۳ میلیارد و ۶۲۳ میلیون ریال صادر و این تعداد پرونده مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه هم اکنون کار رسیدگی به ۱۸۶ پرونده تخلف در بخش کالا و خدمات در حال انجام است،  گفت: در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز در سه ماهه اول امسال ۲۵۸ پرونده تخلف در استان تشکیل شده است.

یوزباشی ادامه داد: شعبه های ویژه رسیدگی به تخلفات این حوزه به ۲۴۸ پرونده تخلف رسیدگی و پس از صدور رای محکومیت به ارزش بیش از هشت میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال،  آن ها را مختومه کردند.

وی یادآوری کرد: هم اکنون کار رسیدگی به ۱۰ پرونده تخلف در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز در شعبه های ویژه تعزیرات حکومتی در جریان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا