۲۰ درصد جمعیت استان اردبیل حاشیه‌نشین هستند - یازاکو
اخبارراه و ساختمان

۲۰ درصد جمعیت استان اردبیل حاشیه‌نشین هستند

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: تسهیلات مربوط به بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری از محل تبصره ۱۸ در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به‌صورت ۱۰۰ درصد جذب شده و امسال هم به دنبال جذب حداکثری اعتبارات هستیم.

وی افزود: اکثر پروژه‌های حوزه بازآفرینی در شهر اردبیل به‌عنوان مرکز استان انجام‌گرفته که از جمله آنها تعریض و خیابان‌کشی محله گل مغان، بهسازی معابر، جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت محله ایران آباد، ساماندهی رودخانه بالیخلو و همچنین اجرای پارک و بوستان بزرگ محله میراشرف است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به آمار و ارقام حوزه بازآفرینی شهری، تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد از کل جمعیت استان در سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه شهرها و همچنین حدود ۱۰ درصد هم در بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری ساکن هستند.

حیدری خاطرنشان کرد: شهرهای اردبیل، پارس‌آباد، مشکین‌شهر، خلخال، بیله‌سوار، گرمی، نمین و کوثر دارای مطالعات بازآفرینی هستند و تا به امروز ۳۵ پروژه مهم و شاخص در حوزه بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری در محلات و مناطق هدف شهرهای استان اردبیل تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

وی از تکمیل و بهره‌برداری ۳۵ پروژه مهم بازآفرینی شهری در بافت‌های فرسوده و ناپایدار استان با صرف ۱۱۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا