اردوغان: کاهش نرخ بهره ترکیه ادامه می یابد - یازاکو
اخباربین المللی

اردوغان: کاهش نرخ بهره ترکیه ادامه می یابد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از حریت وی تاکید کرد: این دولت نرخ بهره را افزایش نخواهد داد.

اردوغان خاطرنشان کرد:ما سیاست‌های اقتصادی منسوخ‌شده‌ای را که توسط مؤسسات مالی امپریالیستی دیکته شده بود، رها کرده‌ایم که فقط ثروتمندان را ثروتمندتر و فقرا را فقیرتر می کرد.

رئیس جمهو ترکیه ر گفت: ما به جای آن شروع به اجرای مدل اقتصاد ترکیه کردیم که برای تقویت رشد از طریق سرمایه گذاری، تولید، صادرات و مازاد حساب جاری طراحی شده است.‌

رئیس جمهور ترکیه گفت: از نظر فنی، مشکل هزینه زندگی در ترکیه وجود دارد، نه تورم.

اردوغان در ادامه با بیان اینکه ترکیه از کسری بودجه که عامل تورم تلقی می شود، رنج نمی برد، گفت: افزایش قیمت ها به دلیل تقاضا نیست.

در سمت تولید، ترکیه با مشکلاتی مواجه نیست که نتوان بر آن غلبه کرد. بخشی از مشکل [تورم] این است که برخی از شهروندان ما همچنان اصرار دارند که پس‌انداز خود را به ارز خارجی نگه دارند.»

وی افزود: بخش دیگر مشکل، تقاضای ارز است که ناشی از نیاز به واردات به دلیل افزایش تولید است.

اردوغان خاطرنشان کرد که واردات به دلیل افزایش بی رویه قیمت انرژی افزایش یافته است.

رئیس جمهور با اشاره به جنگ در اوکراین گفت: «اگر درگیری در منطقه وجود نداشت، مردم می توانستند مزایای برنامه اقتصادی دولت را احساس کنند».

امیدواریم در ماه های اول سال آینده به نقطه مطلوب برسیم.»

اردوغان بار دیگر تاکید کرد که دولت به اقدامات خود برای جلوگیری از افزایش قیمت ها ادامه خواهد داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا