عملیات بیمه گری محصولات باغی در آذربایجان غربی آغاز شد - یازاکو
اخباربانک و بیمهکشاورزی

عملیات بیمه گری محصولات باغی در آذربایجان غربی آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، اکبر کرامتی در جلسه ستاد بیمه کشاورزی استان با تاکید بر بالا بردن سطح بیمه و ترویج فرهنگ آن در بین کشاورزان افزود: در سال زراعی جاری آذربایجان غربی با سطح بیمه ۱۰۹ هزار و ۶۳۶ هکتار محصولات زراعی رتبه دوم کشوری را دارد و همچنان روند بیمه محصولات زراعی ادامه دارد.

وی اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۷۰۵ میلیارد ریال خسارت ناشی از وقوع زلزله به ۸۴۸ جایگاه دامی، ۱۳ راس دام سبک و سنگین و یک هکتار از باغات واقع در شهرستان‌های خوی، چایپاره و سلماس وارد شد.

کرامتی ادامه داد: تحقق اجرای برنامه‌های الگوی کشت و کشت قراردادی که از اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی است با توسعه بیمه امکان‌پذیر است.

غلامعلی مرادی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه خواستار مشارکت تمامی زیر بخش‌ها در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه کشاورزی شد و افزود: توسعه بیمه به عنوان چتر حمایتی در توسعه اشتغالزایی، ارتقای تولید و درآمد اقتصادی برای بهره برداران منطقه بسیار مهم است.

بیت اله صادق زاده معاون خدمات صندوق بیمه‌ای بانک کشاورزی آذربایجان غربی نیز گزارشی از وضعیت پرداخت غرامت بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته ارایه کرد و گفت: بیش از یک هزار و ۳۷۱ میلیارد ریال غرامت برای خسارت وارده به محصولات زراعی و باغی، دام و طیور به بیمه شدگان در استان پرداخت شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا