میزان بارش‌ها در زنجان بیش از هشت درصد کاهش یافت - یازاکو
اخبارانرژیمحیط زیست

میزان بارش‌ها در زنجان بیش از هشت درصد کاهش یافت

به گزارش پایگاه خبری یازاکو به نقل از ایرنا، محمدرضا رحمن نیا افزود: از ابتدای سال آبی جاری (‌ اول مهرماه سال قبل) تاکنون ۱۶۰.۱ میلی‌متر بارندگی در استان ثبت شده که این میزان نسبت به میزان بارندگی های سال گذشته ۱۵.۴ میلیمتر کاهش یافته است.

وی یادآور شد: این میزان بارش ها همچنین نسبت به بلند مدت ۲۵.۷ میلیمتر، معادل ۱۳.۸ درصد کاهش دارد.

رحمن نیا اظهار داشت: طی این بازه زمانی بیشترین میزان بارش در شهرستان خرمدره با ۲۱۲.۵ میلیمتر ثبت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۲۳۹.۱ میلیمتر بیش از ۲۶ درصد کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: کمترین میزان بارندگی در این مدت نیز مربوط به شهرستان زنجان با ۱۴۴.۲ میلیمتر بوده است که این میزان نسبت به مدت مشابه قبل با ۱۵۳.۷ میلیمتر بیش از ۹ درصد کاهش دارد.

رحمن نیا متوسط بارندگی در استان را از ابتدای امسال تاکنون ۱۵.۱ میلیمتر بیان و خاطرنشان کرد:‌ این میزان در مقایسه با بلند مدت با ۱۱.۵ میلیمتر ۳.۶ درصد افزایش یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا