افزایش 11 درصدی مسافرت با هواپیما از تبریز - یاز اکو
اخبارراه و ساختمان

افزایش 11 درصدی مسافرت با هواپیما از تبریز

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، رامین آذری امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در تیر ماه سال جاری تعداد 134 هزار و 200 نفر مسافر داخلی و خارجی از فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز جابه‌جا شده اند که این میران نشان از رشدی ۱۱ درصدی نسبت به ماه قبل (خرداد ۱۴۰۳) دارد.

وی گفت: این تعداد مسافر با ۱۱۰۱ پرواز از فرودگاه تبریز اعزام و پذیرش شده اند که سهم پروازهای داخلی ۸۳۸ و پروازهای خارجی ۲۶۳ پرواز بوده است که در بخش پروازهای خارجی شاهد رشدی ۱۴ درصدی نسبت به خرداد ماه هستیم.

آذری افزود: میزان ارسال و پذیرش بار در تیر ماه نیز یک میلیون و 391 هزار و 960 ۱۳۹۱۹۶۰ کیلوگرم بوده است.

مدیرکل فرودگاههای آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد:هم اکنون ۱۵ ایرلاین داخلی و ۲ ایرلاین خارجی پروازهای فرودگاه تبریز در ۹ مسیر داخلی و ۶ مسیر خارجی را انجام می دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا