به گزارش پایگاه خبری یازاکو، سومین دوره جشنواره فرهنگ و غذای ایران و ارمنستان که به همت سفارت جمهوری اسلامی در ارمنستان از ۲۰ مردادماه ۱۴۰۳ آغاز شد و طی این رقابتها کباب سنتی بناب آذربایجانشرقی با کسب رتبه نخست در صدر جدول قرار گرفت.
این جشنواره در حوزههای مختلفی نظیر تهیه غذاهای ارمنی و ایرانی، ارائه محصولات هنری و صنایع دستی، بخش موسیقی-هنری برگزار شد و تیم های ارمنی و ایرانی با تهیه و ارائه انواع غذاهای ملی و محلی هر دو کشور در غرفههای خود به رقابت پرداختند.
گروههای فرهنگی، هنرمندان و آشپزان از پنج استان ایران در این جشنواره شرکت کردند.