۱۸ هزار دستگاه کامیون کشنده از مرز بازرگان به گمرکات ترانزیت شد - یازاکو
اخبارتجارت و بازرگانی

۱۸ هزار دستگاه کامیون کشنده از مرز بازرگان به گمرکات ترانزیت شد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، خالد جنگجو روز شنبه اظهار کرد: در حال حاضر، تعدادی کامیون نیز در مرزهای سرو در ارومیه و بازرگان وجود دارد که با انجام روال قانونی، روند ترخیص آنها و حرکت به سمت گمرکات به صورت مستمر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای حضور «معتمدیان» در مدیریت ارشد استان، مشکلات مربوط به مرزها و گمرکات با حساسیت بررسی و یک به یک رفع می‌شود، افزود: در یکسال اخیر، صف‌های تا ۱۵ کیلومتری کامیون و تریلرها در مرز بازرگان که یکی از مشکلات مهم بود، برطرف شده است.

ناظر گمرکات آذربایجان غربی ادامه داد: در حال حاضر در مرز بازرگان هر پنج دقیقه یک کامیون از مرز خارج می‌شود که روزانه این تعداد به حدود ۳۰۰ کامیون می‌رسد.

جنگجو اضافه کرد: در راستای ساماندهی مرز بازرگان، طرح جامع گمرک این مرز اجرا می‌شود که فاز اول آن تمام شده و فاز دوم با ۳۵ درصد پیشرفت در حال انجام است در مجموع این طرح بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا