اخباربین المللی

تولید حوله های کاخ سفید در ترکیه

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت، یک شرکت نساجی در شهر دنیزلی که یکی از مهم‌ترین قطب‌های منسوجات خانگی و صادرات در سراسر ترکیه و جهان است، حوله‌ها را منحصراً برای کاخ ریاست جمهوری آمریکا بافته است.

این حوله ها با مهر رئیس جمهور ایالات متحده برای اولین بار در نمایشگاه Heimtextil، یکی از مهم ترین نمایشگاه های تجاری منسوجات خانگی در سراسر جهان، به نمایش گذاشته شد.

ویسل آکچای، مدیر صادرات و بازاریابی شرکت تولیدکننده، این تولید منحصر به فرد برای کاخ سفید را “یک حرکت بسیار مهم از نظر تصویر ترکیه و دنیزلی” عنوان کرد.

وی افزود: علاوه بر سود مالی، ما برای اعتبار این پیشرفت ارزش قائل هستیم. این یک ارزش افزوده متمایز برای ترکیه ارائه می دهد و برای دنیزلی کاملاً معتبر است.

آکچای خاطرنشان کرد:کیفیت برندهای ترکیه اکنون در سطح جهانی شناخته شده است.

وی یادآور شد :شغل اصلی دونالد ترامپ مدیریت هتل، گردشگری و ساخت و ساز است. اگر فرصتی پیش بیاید، ما می خواهیم پس از کاخ سفید، تجارت حوله هتل های دونالد ترامپ را نیز در اختیار بگیریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا