بین المللیواحد ترجمه

کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا ممکن است عضویت ارمنستان در این اتحادیه را تعلیق کنند

یازاکو-کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا می‌توانند با استناد به موازین حقوق بین‌الملل و با در نظر گرفتن خطرات ناشی از اقدامات ایروان درباره تعلیق موقت مشارکت ارمنستان در این اتحادیه تصمیم‌گیری کنند.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از رسانه‌های ارمنستان، این موضوع در گزارشی مطرح شده است که نمایندگان روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان به شورای بین‌دولتی اوراسیا ارائه کرده‌اند.

در این سند تأکید شده است: بر اساس پیش‌بینی‌ها تعلیق مشارکت ارمنستان در اتحادیه اقتصادی اوراسیا موجب بدتر شدن شاخص‌های اقتصادی این کشور خواهد شد. حجم مبادلات تجاری ارمنستان با کشورهای عضو اتحادیه بیش از ۵۵ درصد کاهش خواهد یافت. صادرات کالاهای ارمنستان به کشورهای عضو اتحادیه بیش از ۶۵ درصد افت خواهد کرد و واردات این کشور از کشورهای عضو نیز تقریباً به نصف خواهد رسید.

گفتنی است نمایندگان روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان گزارشی درباره پیامدهای احتمالی تعلیق اجرای پیمان اتحادیه اقتصادی اوراسیا در قبال ارمنستان ارائه کرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


دکمه بازگشت به بالا