• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
1

پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب آذرشهر

  • کد خبر : 177415
  • 01 اردیبهشت 1404 - 12:29
پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب آذرشهر
یازاکو - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب آذرشهر خبر داد و گفت: با تخصیص اعتبار مورد نیاز، این پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش یازاکو، ابراهیم سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اولویت‌های راهبردی این شرکت در حوزه خدمات‌رسانی، گفت: اجرای تأسیسات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب خانگی در استان، از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت آبفا محسوب می‌شود و هم‌اکنون تمرکز ویژه‌ای بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام داریم.

وی افزود: ایجاد تأسیسات جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب نقش بسزایی در حفاظت از محیط‌ زیست و ارتقاء سطح سلامت عمومی ایفا می‌کند و ما با تمام توان در تلاش هستیم تا این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به نتیجه برسند.

سلیمانی با اشاره به روند اجرای تصفیه‌خانه فاضلاب آذرشهر گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته، عملیات اجرایی این پروژه در بخش‌های ساختمانی و نصب تجهیزات، به ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

وی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای احداث این تصفیه‌خانه هزینه شده و با تأمین ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز، امیدواریم این پروژه مهم پیش از پایان سال جاری آماده بهره‌برداری شود.

وی در پایان تأکید کرد: بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه می‌تواند به شکل مؤثری در بهبود کیفیت منابع آبی، حفاظت از طبیعت و ارتقاء شاخص‌های بهداشت عمومی منطقه آذرشهر مؤثر واقع شود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=177415

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});