دانشگاه مراغه در مسیر کارآفرینی و نوآوری است - یازاکو
آموزش و بهداشتاخبار

دانشگاه مراغه در مسیر کارآفرینی و نوآوری است

به گزارش یازاکو، دکتر زهرا فتحی در مراسم افتتاحیه جشنواره امید با عنوان گام دوم پویش ملی نوآفرین صنعت ساز، افزود: در حال حاضر همکاری های بسیار خوب و موفقیت آمیزی بین مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه مراغه و پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی برقرار است که می تواند زمینه و بسترهای لازم برای توسعه فناوری های نوین را فراهم آورد.

وی برگزاری جشنواره امید در دانشگاه مراغه را رویدادی ملی با هدف توانمندسازی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در حوزه کارآفرینی و پاسخ به نیازهای صنعت توصیف کرد که با استقبال گسترده‌ای از سوی جامعه دانشگاهی و فعالان اقتصادی روبرو شده است.

فتحی ادامه داد: رویداد فوق در محور ویژه شامل نرم افزارها و پلتفرم های مرتبط با تامین مالی جمعی، سرمایه گذاری بخش خصوصی و در محورهای قطعات ماشین و ابزارهای صنعتی، صنایع شیمیایی، معدنی (مس)، سلولزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات با رویکرد صنعتی برگزار می شود.

وی حوزه های زیست فناوری، محیط زیست، امنیت غذایی، صنایع خلاق و برق و الکترونیک را از دیگر محورهای جشنواره امید دانشگاه مراغه اعلام کرد و گفت: این جشنواره تا ۲۴ اردیبهشت جاری ادامه خواهد داشت.

فتحی با اشاره به ظرفیت‌های بالای دانشگاه مراغه در حوزه های فناوری و شرکت های دانش بنیان، بر اهمیت تقویت مراکز رشد و ارتباط مؤثر با پارک علم و فناوری استان تاکید کرد.

به گفته وی دانشگاه مراغه یکی از مراکز آموزش عالی پیشروی آذربایجان شرقی است که با برخورداری از اساتید برجسته و موقعیت جغرافیایی خاص زمینه مناسبی برای تعامل با نهادهای فناور و تجاری‌سازی ایده‌ها دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا