به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگاران در خصوص اين کارگاه آموزشی گفت: اين کارگاه نشست تخصصي با موضوع ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع آبزي پروري شهرستان بود كه با مسئولين شیلات استان و شهرستان مربوطه برگزار شد.
مهندس قاسم جعفروند ادامه داد: در اين کارگاه آموزشی، ضمن طرح مباحث آموزشی جهت ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع پرورشی، مسائل و مشكلات پرورش دهندگان در حوزه های مختلف تولید و پرورش در مزارع مورد بحث و بررسي قرا گرفت .
تولید سالانه حدود 8603 تن گوشت ماهي در آذربایجان شرقی
وی با تاكيد بر اهميت برگزاري اين جلسات در افزايش تعامل بين دستگاه های دولتی و متولیان امر از یکطرف و پرورش دهندگان ماهی، ابراز اميدواري كرد با همكاري اين مديريت و مسئولین مرتبط در استان و شهرستانها، پيگيريهاي لازم تا حصول نتيجه نهايي انجام و زمينه رفع مشكلات مطرح شده فراهم شود.
وي افزود: در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 8 هزار و 603 تن گوشت ماهي توليد مي شود كه 5 هزار و 426 تن از اين ميزان مربوط به توليد ماهيان سردابي است.
مدير شيلات و امور آبزيان سازمان جهادکشاورزی استان گفت: شهرستان مراغه در سال 1399 با تولید 1280 تن ماهی قزل آلا در استان با رتبه اول تولید ماهیان سردآبی یکی از قطبهای تولید و پرورش ماهی در استان محسوب می شود.
