به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از حریت مراد کرم گفت: این وزارت خانه روی 39 منطقه پرجمعیت این استان کار می کند.
وی با بیان اینکه «از سال 2012، حدود 600000 ساختمان در این کلان شهر را در مدت یک دهه نوسازی کردهایم»قول داد که در سالهای آینده حدود 900000 ملک «ناسالم» دیگر تعمیرو نوسازی شود.
وی وعده داد:تا سال 2035، هیچ سازه ناامنی در استانبول وجود نخواهد داشت.
وی تاکید کرد؛این وزارت خانه، استانبول را “سانتی متر به سانتی متر” تغییر خواهد داد و آن را در برابر هرگونه زلزله احتمالی آماده می کند.
بر اساس اطلاعات رسمی این وزارت خانه، تا کنون حدود 3 میلیون ساختمان نوسازی شده است و با سرمایه گذاری به ارزش 120 میلیارد لیره ترکیه، حدود 350000 ساختمان در حال حاضر در سراسر کشور در مرحله نوسازی هستند.
بر اساس داده های سال 2020، 6.4 میلیون آپارتمان در استانبول وجود دارد که در 4.4 میلیون آن افراد به طور رسمی ساکن این شهر هستند.
