• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 17 December - 2025
19
همزمان با هفته‌ی دولت

1547 پروژه‌‌ در شرکت‌ توزیع نیروی برق تبریز گشایش می‌یابد

  • کد خبر : 76099
  • 02 شهریور 1401 - 17:10
1547 پروژه‌‌ در شرکت‌ توزیع نیروی برق تبریز گشایش می‌یابد
یاز اکو - همزمان با هفته‌ی دولت، شرکت توزیع نیروی برق تبریز 1547 پروژه با اعتبار 2687 میلیارد ریال را در شهرستان‌های تبریز، اسکو و آذرشهر آماده‌ی بهره‌برداری کرده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، عباس حسامی، مدیرعامل شرکت با اعلام این خبر گفت: برق تبریز در آغاز دومین سال خدمت‌رسانی دولت مردمی و ایران قوی، دستاوردهای خود را که برگرفته از سند چشم‌انداز صنعت برق کشور است، در قالب شاخص‌های کلان و برنامه‌های اجراء شده برای مردم عزیز ارائه می‌کند.
حسامی در تشریح آمار کل پروژه‌ها به تفکیک سه شهرستان گفت: از بین 1547 پروژه‌، 1281 پروژه در محدوده‌ی شهرستان تبریز با اعتبار بالغ بر 2255 میلیارد ریال، 143 پروژه در محدوده‌ی آذرشهر با اعتبار بالغ بر 167 میلیارد ریال و 123 پروژه در محدوده‌ی اسکو با اعتبار بالغ بر 265 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسند.
وی پروژه‌های شاخص قابل افتتاح هفته‌ی دولت برق تبریز در سال 1401 را 181 پروژه با اعتبار بالغ بر 792 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از بین 181 پروژه‌ی مذکور، 135 پروژه در محدوده‌ی شهرستان تبریز با اعتبار بالغ بر 642 میلیارد ریال، 25 پروژه در محدوده‌ی آذرشهر با اعتبار بالغ بر 71 میلیارد ریال و 21 پروژه در محدوده‌ی اسکو با اعتبار بالغ بر 79 میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در تشریح زمینه‌های پروژه‌های قابل افتتاح در هفته‌ی دولت، خاطرنشان کرد: بیش از دو سوم تعداد پروژه‌های قابل افتتاح یعنی بالغ بر 121 پروژه در بخش نیرورسانی صورت گرفته تا مشترکان عزیز از نعمت برق هر چه بیشتر برخوردار شوند. همچنین یک ششم پروژه‌های بهره‌برداری شده یعنی بالغ بر 29 پروژه در بخش توسعه و احداث صورت گرفته تا شبکه از پایایی هرچه بیشتر برخوردار باشد. اصلاح و بهینه‌سازی با 11 پروژه، ایجاد قدرت مانور با 8 پروژه و کاهش تلفات به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های برق تبریز با 6 پروژه در رده‌های بعدی بیشترین تعداد پروژه‌های قابل بهره‌برداری قرار دارند.
حسامی در تشریح هزینه‌های پروژه‌های قابل افتتاح، تصریح کرد: بیش از 40 درصد هزینه‌ی پروژه‌های قابل افتتاح یعنی بالغ بر 328 میلیارد ریال در بخش نیرورسانی، 191 میلیارد ریال در بخش توسعه و احداث، 107 میلیارد ریال در بخش ایجاد قدرت مانور و 75 میلیارد ریال در بخش اصلاح و بهینه‌سازی هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز، تبدیل شبکه‌ی سیم مسی به کابل خودنگهدار را با توجه به اهمیت این پروژه در صدر پروژه‌های مورد بهره‌برداری در محدوده‌ی تبریز دانست و گفت: طی سال‌های گذشته اقدامات گسترده‌ای در راستای تبدیل شبکه‌ی سیم مسی به کابل خودنگهدار صورت گرفته است. تعویض کابل‌های روغنی فرسوده 4 فیدر قراملک جهت افزایش پایداری شبکه، تبدیل شبکه‌ی هوایی مسی به خودنگهدار در نقاط مختلف امور، افزایش ظرفیت 9 پست‌ زمینی و احداث ساختمان و تجهیز پست زمینی مجتمع 425 واحدی سیمرغ از دیگر مهمترین پروژه‌های شاخص آماده‌ی بهره‌برداری در هفته‌ی دولت است
وی ادامه داد: افزایش قدرت شرکت فولادرسان آذربایجان از 120 کیلو وات به 288 کیلووات، تامین برق ترکیب گاز تبریز به قدرت 1950 کیلووات و افزایش قدرت صنایع رنگ اطلس فام سهند از 240 کیلووات به 1000 کیلووات به عنوان پروژه‌های شاخص شهرستان آذرشهر و تامین برق و احداث ساختمان پست زمینی نارنجستان، تامین برق مجتمع مسکونی تجاری تعاونی کارکنان ریخته‌گری ماشین‌سازی و تبدیل شبکه‌ی لخت به هادی روکشدار مسیر فیدر 2 ممقان از پل خاصبان تا سرین دیزج نیز از مهمترین پروژه‌های قابل بهره‌برداری در شهرستان اسکو می‌باشند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=76099

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.