اخباربین المللی

اتیوپی وارد سال 2015 شد

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر تی خبر، در این کشور که در 2 سال گذشته با درگیری و بحران سیاسی دست و پنجه نرم می کند، سیاستمداران و رهبران مذهبی پیام های صلح را برای سال جدید به اشتراک گذاشتند.

اولین روز سال که در این کشور به آن «انکوتاتا» می گویند، از سیستم تقویم و ساعت مخصوص به خود استفاده می کند، پایان فصل بارندگی و آغاز دوره برداشت نیز محسوب می شود.

تقویم اتیوپی که بر اساس خورشید است و 7 سال و 8 ماه از تقویم میلادی عقب است، توسط دولت اتیوپی در تمام امور رسمی و همچنین تقویم مذهبی استفاده می شود.

در اتیوپی، که از سیستم زمانی متفاوتی نیز استفاده می‌کند، روز از ساعت 06:00 شروع می‌شود، نه در 00:00. در حالی که یک روز شامل دو بخش 12 ساعته متفاوت است، منطقه زمانی اول از ساعت 06:00 و منطقه دوم از ساعت 18:00 آغاز می شود.

12 ماه اول در تقویم اتیوپی شامل 30 روز است، در حالی که پس از ماه دوازدهم، سیزدهمین ماه 5 تا 6 روزه وجود دارد. طبق این تقویم، سال جدید در 11 یا 12 سپتامبر آغاز می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا