به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی در این کشتارگاه با حضور کارشناسان بطور دقیق و مستمر صورت می گیرد.
حجت الاسلام مجید نجفی با اشاره به اهمیت نظارت شرعی برای تامین غذای حلال ، پاک و بهداشتی برای مردم جامعه افزود: در این کشتارگاه احکام و مقررات کشتار دام به طور کامل رعایت می شود.
وی ادامه داد: نظارت ها در این کشتارگاه باعث می شوند تا امکان تولید گوشت مطلوب و بهداشتی فراهم شده و مردم با اطمینان کامل از محصولات کشتارگاه استفاده کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با قدردانی از زحمات دامپزشکان مسقر در کشتارگاه در خصوص نظارت بر ذبح بهداشتی دام ها ، از تولید روزانه ۱۲۰ تن انواع گوشت قرمز در استان آذربایجان شرقی خبر داد.
صمد زمانزاد قویدلافزود: در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود ۳۷ هزار تن گوشت دام سبک و سنگین تولید می شود که شامل ماهانه ۳ هزار صد تن و روزانه ۱۲۰ تن انواع گوشت قرمز است.
وی با اشاره به وضعیت مناسب میزان تولید گوشت قرمز در استان آذربایجان شرقی افزود: خوشبختانه هیچ مشکلی در زمینه تولید گوشت قرمز در استان وجود ندارد و با ابلاغ تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی، شاهد افزایش میزان تولید این محصول طی روزهای آتی نیز خواهیم بود.