۷۵ درصد اراضی مهمترین پروژه احیای بافت فرسوده تبریز تملک شد - یازاکو
اخبارشهرمیراث و گردشگری

۷۵ درصد اراضی مهمترین پروژه احیای بافت فرسوده تبریز تملک شد

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از شهریار، بابک شریفی مدیرعامل شرکت عمران و توسعه آذربایجان درباره آخرین وضعیت پروژه چوخورلار گفت: انتظار می‌رود قبل از پایان سال جاری به صورت کامل عملیات تملک این پروژه به پایان برسد.

وی افزود: این پروژه بعد از تصویب در کمیسیون ماده ۵ در خرداد سال ۱۳۹۷ مجوز تملک و تمامی اقدامات مربوطه و اجرای عملیات عمرانی آن به شرکت عمران و توسعه آذربایجان واگذار و عملیات تملک آن در محدوده خیابان‌های نیروی هوایی، خرمشهر و توحید با مساحتی حدود ۲۴ هزار مترمربع آغاز شد.

مدیرعامل شرکت عمران و توسعه آذربایجان اظهار کرد: معابر موجود در این طرح، ۲ هزار و ۶۲۳ مترمربع و محدوده داخلی آن نیز با ۱۵۱ پلاک ثبتی به متراژ ۱۴ هزار و ۵۹ مترمربع قابل تملک است که تا بدین لحظه با تلاش همکاران سخت‌کوش شرکت عمران و توسعه آذربایجان ۹۵ پلاک ثبتی آن با هزینه‌کرد ۴۶ میلیارد و ۲۶۱ میلیون تومان بنام شهرداری تبریز انتقال و آزادسازی شده است.

شریفی ادامه داد: خوشبختانه تا به امروز روند اجرای تملک پروژه چوخورلار به صورت قانونی انجام و مصالحه با مالکان ادامه دارد و نظر به تاکید شهردار کلانشهر تبریز مبنی بر تسریع در اتمام این پروژه در تلاش هستیم در کمترین زمان ممکن این امر تحقق یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا