اخباراقتصاد کلانصنعت و معدنمجلس

باید به افرادی که اهلیت مالی و فنی در واگذاری‌ها دارند، حق تقدم بدهیم

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از میزان، حجت‌الله فیروزی با اشاره به راه‌های اجرای صحیح اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس گفت: هدف از تمرکز بر اصل ۴۴ قانون اساسی این بوده که ما بنگاه‌های اقتصادی را به بخش خصوصی واگذار کرده و تصدی‌گری دولت را کاهش بدهیم.

این نماینده مجلس گفت: لازمه این فعالیت این است که ما شناخت خوبی از بخش خصوصی داشته باشیم و دوم اینکه مجموعه‌هایی که باید برون‌سپاری و واگذاری شوند همواره باید به افرادی واگذار شوند که اهلیت فنی و اهلیت مالی دارند، چرا که تنها اهلیت مالی کفایت نمی‌کند.

فیروزی با بیان اینکه برخی از مجموعه‌های که واگذار شدند مشکلات عدیده سنواتی دارند، اظهار داشت: متاسفانه این مشکلات باعث شده تا بخشی از ظرفیت این شرکت‌ها غیرفعال بماند.

بخشی از رفتار‌های ما موجب بروز نگرانی در بخش خصوصی شده است لذا ما باید یک اطمینان به بخش خصوصی سالم داشته باشیم تا افرادی که سالم کار می‌کنند، نگرانی نداشته باشند

وی تصریح کرد: البته بخشی از رفتار‌های ما موجب بروز نگرانی در بخش خصوصی شده است لذا ما باید یک اطمینان به بخش خصوصی سالم داشته باشیم تا افرادی که سالم کار می‌کنند، نگرانی نداشته باشند.

فیروزی تأکید کرد: به واقع ما باید به افرادی که در واگذاری‌ها اهلیت مالی و فنی دارند حق تقدم بدهیم و این بدین معناست که همیشه برگزاری مزایده به صلاح نیست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا