اخبارشهر

کاشت ۱۷۹ هزار بوته گل و ۲۵۶۰۰ اصله درخت ودرختچه در بوستان‌ها و معابر منطقه ۱

پریسا نقی‌زاده اعلام کرد: این منطقه در راستای اجرای طرح “نگهداشت شهری” و حفظ حراست و پاسداشت فضاهای سبز و گسترش این مهم اقدامات ویژه‌ای را طی برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده در سطح منطقه آغاز کرده که وارد فاز عملیاتی و اجرایی شده است.

وی گفت: در همین راستا طرح کاشت گل‌های بهاره و تابستانه در دستور کار این واحد قرار گرفت که در پارک‌های مینیاتور، آنالار آتالار، مسافر، کلانتر باغی، قله، نظامی، صفاشور، شمس تبریزی، بانوان شمس، کوهسار و پروین اعتصامی و معبر اصلی و فرعی حدود ۱۷۹ هزار بوته گل نشائی و همچنین تعداد ۲۵۶۰۰ اصله درخت و درختچه در  انبوهکاری‌های نگین پارک، پارک مسافر، مسیر جاده تهران تا پل کابلی و …کاشته شد.

نقی زاده افزود: این درختان شامل سنجد، توت کاکوزا، توت مجنون و کبوده هستند و گل‌های شمعدانی ناز فرانسه، ناز صورتی، گازانیا، اسپات، رعنازیبا کاشت شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا