• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 2 December - 2025
0

مجسمه چاپار در مجاورت پل قاری نصب شد

  • کد خبر : 191328
  • 11 آذر 1404 - 11:30
مجسمه چاپار در مجاورت پل قاری نصب شد
شهردار منطقه ۸ از تکمیل عملیات احداث و نصب مجسمه چاپار (نامه رسان) در مجاورت پل قاری خبر داد.

به گزارش یازاکو، حسین منیری فر این اقدام را در راستای معرفی شایسته یکی ازمشاغل قدیمی ایران اعلام کرده و گفت: چاپار یکی از قدیمی‌ترین شیوه‌های ارتباطی در گذشته محسوب می‌شد که وظیفه ارسال نامه ها، پیام‌ها و فرمان‌های حکومتی را با سرعت و دقت فراهم می‌کرد و  چاپارها از اسب‌های تندرو و مسیرهای مشخص برای انتقال نامه‌ها استفاده می‌کردند.

وی افزود: ازماه های گذشته عملیات ساخت مجسمه چاپار توسط شهرداری منطقه ۸ آغاز شده و با توجه به اینکه پل قاری، قدیماً به عنوان یکی از مبادی ورودی تبریز به شمار می رفت، این مجسمه در ابعاد ۴ متر ارتفاع و ۳ متر طول در ضلع جنوبی پل قاری نصب و رونمایی شد.

منیری فر در ادامه گفت: در ساخت مجسمه چاپار، از البسه و کلاه مخصوص قزل باشها که در دوران شاه اسماعیل صفوی سفر زیادی به تبریز برای انتقال نامه ها و پیامها داشتند، استفاده شده است.

شهردار منطقه ۸ در پایان با اشاره به تلاش شهرداری منطقه ۸ برای احیاء هویت تاریخی تبریز گفت: برای زنده نگه داشتن گذشته تاریخی تبریز ، شهرداری منطقه ۸ طی سالهای اخیر در کنار مرمت و احیاء ابنیه های تاریخی تبریز، اقدام به ساخت مجسمه مشاغل قدیمی تبریز در راستای جلوگیری از فراموشی و معرفی این مشاغل برای جامعه امروزی کرده است تا حس نوستالژیک مشاغل قدیمی را در اذهان شهروندان زنده کند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=191328

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.