• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 18 November - 2025
9

اجرای 1267 هکتار سيستم آبياری نوين در اراضی آذربايجان شرقی طی سالجاری

  • کد خبر : 34349
  • 28 مهر 1400 - 10:00
اجرای 1267 هکتار سيستم آبياری نوين در اراضی آذربايجان شرقی طی سالجاری
یاز اکو - مدير آب و خاک و امور فني مهندسي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي از اجراي 1267 هکتار سيستم آبياري نوين در اراضي استان طي سالجاري خبر داد و افزود: 8123 هکتار سيستم آبياري نوين ديگر نيز در اين منطقه در دست اجرا است که ۱۱۳۰ هکتار از اراضي تجهيز شده در حوضه درياچه اروميه واقع شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومي سازمان جهادکشاورزي استان، مهندس کامران يوسفي راد درگفتگو با خبرنگاران با اشاره به تعهد سازماني جهادکشاورزي استان براي اجراي۲۰۰۰ هکتار سيستم آبياري نوين درحوضه درياچه اروميه گفت: با بهره برداري ازسيستمهاي آبياري در دست اجراي اين منطقه امسال مي‌توانيم دوبرابر تعهدات خود رادر اين زمينه عملياتي کنيم.

وي با بيان اينکه تاکنون 143 پروژه آبياري در اين منطقه افتتاح شده است ادامه داد: ۳۲۵ پروژه ديگر نيز در حال تکميل روند احداث است.

وي در تشريح طرح‌هاي آبياري اجرا شده در حوضه درياچه اروميه، اظهار کرد: در سطح ۷۱.۳۲ هکتار اراضي شهرستان‌ها، سيستم آبياري باراني عملياتي شده و ۱۵۸۰.۳۶هکتار ديگر نيز در دست اجرا است.

مدير آب وخاک و امور فني مهندسي سازمان از اجراي سيستم آبياري قطره‌اي در ۹۷ هکتار از اراضي حوضه درياچه اروميه خبر داد و افزود: در سطح ۱۷۳۰ هکتار ديگر نيز اين نوع سيستم آبياري نوين در دست احداث است.

مهندس يوسفي راد ادامه داد: در سطح 962.15 هکتار، سيستم آبياري کم فشار عملياتي شده و در ۲۵۶۱ هکتار نيز در حال عملياتي شدن است که اميدواريم تا پايان سالجاري شاهد افتتاح تمامي اين پروژه‌هاي در دست احداث باشيم.

وي خاطرنشان کرد: در ميان شهرستان ‌هايي که پروژه‌هاي آبياري افتتاح شده، شهرستان تبريز با 312.41 هکتار، سراب با 273.65 هکتار و مرند با 266.36 هکتار سيستم آبياري نوين، مناطق پيشتاز در اين زمينه بودند.

مدير آب و خاک و امور فني مهندسي سازمان جهاد کشاورزي استان با اشاره به اهميت تجهيز اراضي و باغات سطح استان به سيستم‌هاي آبياري نوين، تاکيد کرد: براي استفاده بهينه از منابع آبي موجود، توسعه روش‌هاي نوين آبياري و جايگزين کردن آن به جاي آبياري سنتي توسط کشاورزان امري ضروري است.

وي با تاکيد بر لزوم استفاده کشاورزان از روشهاي نوين آبياري، گفت: استفاده از آبياري تحت فشار، اصلاح روشهاي سنتي، اصلاح و بهسازي کانالهاي آبياري، احياي قنوات و لوله‌گذاري در انهار به روش سنتي و مکانيزه تا محل مصرف آب مي‌تواند در صرفه‌جويي آب نتيجه‌ بخش باشد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=34349

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.