به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح، رئیسجمهور ترکیه گفت: ایالات متحده باید فوراً این تروریست را یافته و او را برای این جنایت بازخواست کند.
اردوغان با اشاره به اینکه آمریکا مسئول امنیت خانه ترکیه است، گفت: عامل این جنایت باید هر چه زودتر پیدا شود.
خانه ترک، آسمانخراشی است که نمایندگیهای دیپلماتیک ترکیه در نیویورک را در خود جای داده است، روز دوشنبه مورد حمله قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری آناتولی (AA) یک مهاجم ناشناس که یک میله آهنی حمل می کرد، شیشه های طبقه همکف ساختمان را شکست. این حادثه در ساعت ۳:۱۴ صبح به وقت محلی به اداره پلیس نیویورک (NYPD) گزارش شد.
برخی از رسانه ها این اقدام را یک اقدام تروریستی اعلام کردند و خاطرنشان کردند که این اقدام زمانی رخ داده است که رای گیری برای دور دوم انتخابات ترکیه برای مهاجران ترک آغاز شده است. خانه ترکیه میزبان یک مرکز رای گیری برای رای دهندگان خارج از کشور است.
مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه نیز گفت: ترکیه انتظار دارد عاملان حمله به خانه ترکیه در نیویورک، ساختمان اختصاصی این کشور برای ماموریت های دیپلماتیک و فعالیت های فرهنگی، شناسایی شود.