اخباربین المللی

امارات پیش بینی کرد: حجم تجارت با ترکیه در 5 سال آینده به 40 میلیارد دلار می رسد

به گارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو، ثانی بن احمد آل زیودی، وزیر بازرگانی امارات پس از سفر اخیر خود برای گفت و گو با اومر بولات، همتای ترکیه ای خود گفت: اطمینان دارم که شاهد ارقام قابل توجهی در تجارت بین ترکیه و امارات خواهیم بود و مطمئنم ظرف پنج سال به 40 میلیارد دلار خواهیم رسید.

الزیودی گفت: هدف ما حفظ این شتاب و تشویق بخش خصوصی به بازارهای دیگر از منظری متفاوت و همکاری با یکدیگر است.

وی با اشاره به رشد قابل توجهی روابط تجاری غیرنفتی دو کشور گفت: حجم تجارت بین دو کشور به 18 میلیارد دلار رسیده است.

توسعه روابط تجاری بین دو کشور حرکت عمدتاً ناشی از توافقنامه همکاری اقتصادی جامع است که در سپتامبر امسال لازم الاجرا شد و رونق بیشتری در روابط تجاری ایجاد کرد و انتظار می رود در مرحله اول به تجارت به 25 میلیارد دلاری کمک کند.

ترکیه و امارات 13 توافقنامه سرمایه گذاری به ارزش 50.7 میلیارد دلار را در جریان سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اواسط ژوئیه به عنوان بخشی از سفر خلیج فارس امضا کردند.

از سال 2021، زمانی که آنکارا تلاش های دیپلماتیک را برای ترمیم روابط با عربستان سعودی و امارات آغاز کرد، سرمایه گذاری ها و منابع مالی خلیج فارس به تقویت ذخایر خارجی ترکیه و تثبیت لیر ترکیه کمک کرد.

دولت ترکیه امیدوار است که گام‌ها و مقررات جدید سیاست‌گذاری باعث جذب سرمایه‌گذاری و جریان‌های مالی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا