• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024
8

بی‌توجهی به سد باطله معدن “انجرد” فاجعه زیست محیطی ایجاد می‌کند

  • کد خبر : 13519
  • 15 اردیبهشت 1400 - 9:45
بی‌توجهی به سد باطله معدن “انجرد” فاجعه زیست محیطی ایجاد می‌کند
یاز اکو - مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی بابیان این‌که اقدامات لازم برای مدیریت ریسک سد باطله معدن انجرد انجام نشد، گفت: سهل‌انگاری در مدیریت سد باطله معدن انجرد منجر به تخریب و آلودگی محیط زیست می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از تسنیم، حسن عباس‌نژاد، گفت: معدن انجرد یکی از پتانسیل‌های معدنی و اقتصادی آذربایجان‌شرقی بوده که در شهرستان اهر واقع است و این واحد توانایی ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را دارد.

وی با اشاره به این‌که ملاحظات زیست محیطی در کنار فعالیت اقتصادی و تولیدی «معدن انجرد» بسیار حائز اهمیت است، گفت: معضلات معدن مس انجرد در جلسات مختلف استانی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، در حالی که سد باطله معدن انجرد ریسک بالایی داشته و از ظرفیت بالایی در تخریب و آلودگی محیط زیست دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی ادامه داد: آخرین بازدیدی که از سد باطله معدن انجرد اهر انجام شده؛ مقرر شد تا در راستای مدیریت ریسک سد باطله اقداماتی از طرف شرکت بهره‌بردار انجام گیرد و حتی ۲ ماه زمان تعیین کرده بودیم.

عباس‌نژاد با ذکر این‌که ۲ ماه قبل گفته بودیم تا سد باطله معدن انجرد کنار گذاشته شود چون در صورت سهل‌انگاری می‌تواند فاجعه زیست محیطی به بار آورد، یادآور شد: حدود ۲۰ روز قبل جلسه‌ای در رابطه با رفع مشکلات معدن انجرد اهر برگزار شد که در این جلسه احداث سد باطله جدید جزو مهم‌ترین موارد مطروحه بود.

وی ادامه داد: مسئولین شرکت بهره‌بردار معدن انجرد اهر رایزنی‌های خود را برای تملک اراضی جهت احداث سد باطله جدید در استان شروع کرده‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: مسئولین معدن انجرد تقاضا دارند تا زمان احداث سد باطله جدید؛ برای دفع مواد باطله به آن‌ها کمک کنیم، هرچند این درخواست را کارشناسان ما بررسی می‌کنند و حتی الامکان سعی می‌کنیم تا در حدود اختیارات قانونی کمک کنیم.

عباس‌نژاد یادآور شد: اگر همتی که از مسئولین شرکت بهره‌بردار معدن انجرد انتظار داریم که آن همت هم در مسئولین این معدن وجود ندارد به تذکرات و رعایت مسائل مدیریت ریسک فرآوری و سد باطله داده شده و اقداماتی را که باید انجام می‌دادند ولی انجام ندادند؛ قاعدتاً برخوردهای لازم نه تنها با معدن انجرد بلکه با تمامی واحدهایی که ملاحظات زیست محیطی را رعایت نمی‌کنند حتماً انجام می‌شود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=13519

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});