درآمد۱۳ هزار میلیارد ریالی از فروش مرزی سوخت در منطقه ارومیه - یازاکو
اخبارانرژی

درآمد۱۳ هزار میلیارد ریالی از فروش مرزی سوخت در منطقه ارومیه

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، احمد مجرد اظهار کرد: استفاده از دستگاه های اندازه گیری سوخت و استقرار سامانه یکپارچه کنترل فروش مرزی در مرزهای زمینی سرو، رازی، پلدشت و بازرگان یکی از اقدامات بسیار مهم منطقه در کاهش چشمگیر قاچاق سوخت است.

وی ادامه داد: استفاده نیرو های متخصص و خبره و بهره گیری از فناوری های جدید عرضه و کنترل سوخت برای حفاظت و صیانت از سرمایه ملی در دستور کار قرار گرفته است.

مجرد با اشاره به تردد روزانه بیش از ۷۰۰ دستگاه خودروی (سواری، اتوبوس، کامیون) ترانزیتی و ترانشیپی از مرزهای یاد شده و کنترل و پایش آن‌ها توسط پرسنل شاغل در جایگاه‌های مرزی منطقه، افزود: جمع آوری دلالان سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز، درآمدزایی دولت، صرفه جویی در سوخت، تسریع در کنترل کامیون‌های ترانزیتی و ترانشیپی یک از عمده اهداف شرکت نفت منطقه ارومیه در دولت سیزدهم است.

وی در رابطه با برگزاری منظم جلسات کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی استان اضافه کرد: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی سوخت دربخش‌های مختلف مصرف بخصوص بخش صنعت و کشاورزی، دستگاه‌های متولی می بایست مشکلات مربوطه را به عنوان دستور کار خود قرار دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا