حکمت حاجیئو: ما ایران را به‌عنوان همسایه و شریک می‌بینیم - یاز اکو
بین المللیواحد ترجمه

حکمت حاجیئو: ما ایران را به‌عنوان همسایه و شریک می‌بینیم

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو این مطلب را حکمت حاجیئو دستیار رئیس‌جمهور و رئیس اداره امور سیاست خارجی نهاد ریاست‌جمهوری آذربایجان در مصاحبه با EU Today بیان کرده است.

حاجیئو اشاره کرده است که تنش دیپلماتیک ناشی از حمله مسلحانه به سفارت آذربایجان در تهران برطرف شده و فرد مهاجم طبق قوانین ایران محاکمه شده است و آذربایجان این صفحه را کاملاً ورق زده است.

او افزود: روابط اکنون عادی و باثبات است. روابط الهام علیئو و مسعود پزشکیان روسای جمهور دو‌کشور بسیار خوب است.

حاجیئو افزود: ایران از طریق پل خودرویی آغبند–کلاله که از روی رود ارس می‌گذرد، در برنامه‌های گسترده‌تر ارتباطی باکو جای دارد. ساخت این پل تا پایان سال ۲۰۲۵ از نظر سازه‌ای تکمیل خواهد شد و انتظار می‌رود زیرساخت‌های مرزی و گمرکی آن اوایل سال ۲۰۲۶ آغاز به کار کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا