• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
2

انتقاد نماینده سراب از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد – سراب – نیر

  • کد خبر : 177267
  • 31 فروردین 1404 - 9:05
انتقاد نماینده سراب از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد – سراب – نیر
یازاکو - نماینده مردم سراب با انتقاد از تاخیر ۱۵ ساله در عملیات اجرایی پروژه بستان آباد _ سراب_نیر گفت: اگر هر سال فقط ۴ کیلومتر از این طرح اجرا میشد الان به بهره برداری کامل رسیده بود.

به گزارش یازاکو، مجید نصیر پور نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر چند باند دوم قطعات اول و دوم محور سراب – بستان آباد در سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ زیر بار ترافیک رفته، اما این طرح تکمیل نشده و به دلیل نواقصات در اجرا، با گذشت ۱۵ سال از آغاز آن هنوز ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی احداث نشدن زیرگذرها، عدم تملک و تعریض روستاهای کنار جاده و اجرا نشدن دوربرگردان‌ها را از مهمترین نواقص این پروژه عنوان کرد.

وی همچنین با اشاره به آمار بالای تصادفات منجر به فوت در محور سراب – نیر در سال گذشته افزود: از مسئولان طرح انتظار داریم عملیات اجرایی این پروژه را تا پایان سال جاری تکمیل کنند تا شاهد حوادث تلخ نباشیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=177267

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});