به گزارش یازاکو، صمد زمانزاد قویدل با اشاره به افزایش ۸.۳ درصدی جوجه ریزی در آذربایجان شرقی نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار کرد: در راستای تحقق امنیت غذایی و تأمین پروتئین مورد نیاز مردم، در اردیبهشت ماه سال جاری نزدیک به ۶ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری گوشتی استان ریخته شده که این میزان حتی بیش از نیاز داخلی استان است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای تولید و کشتار در استان، تشریح کرد: هماکنون روزانه بیش از ۲۲۰ هزار قطعه مرغ با وزن لاشه حدود ۵۰۰ تن از طریق ۱۴ کشتارگاه مدرن طیور استان به بازار مصرف عرضه میشود که این رقم نشاندهنده ثبات بازار و پوشش کامل تقاضا است.
قویدل با تأکید بر برنامهریزی دقیق برای جلوگیری از نوسانات قیمتی، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای تولید و عرضه مستمر، مردم استان میتوانند با اطمینان خاطر از تأمین مرغ مورد نیاز خانواده خود مطمئن باشند و هیچ نگرانی از نظر کمبود یا افزایش قیمت وجود ندارد.
وی با بیان اینکه مردم بایستی از خرید بیش از نیاز گوشت مرغ و انجماد آن خودداری کنند، ادامه داد: در صورت نیاز نیز مرغ منجمد آماده عرضه در سردخانه پشتیبانی امور دام موجود بوده و عرضه خواهد شد.