اخبارعمومی

معرفی کتاب «تبریز، شهری ایرانی در گذار» تحولی نو در تاریخ‌شناسی شهر تبریز

به گزارش یازاکو، این اثر در ۵۴۹ صفحه و با قیمت ۷۰۰ هزار تومان به بررسی تاریخ تبریز در دوره‌ی گذار از دوره‌ی افشاریه به قاجاریه می‌پردازد.

در این کتاب، نویسنده با تکیه بر منابع دست اول و اسناد نادر، تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی این شهر کهن را در فاصله‌ی درگذشت نادرشاه افشار تا تاج‌گذاری ناصرالدین‌شاه روایت می‌کند. 

اثر حاضر روایتی روش‌مند و جزئی‌نگر است که به موضوعاتی چون نظام زمین‌داری، وقف، نخبگان، روابط مرکز و پیرامون، و ساختارهای اداری و مدیریتی شهر تبریز می‌پردازد.

از ویژگی‌های برجسته این اثر، اتکای آن بر اسناد کمتر مورد توجه قرار گرفته و رویکرد علمی و تحلیلی نویسنده است.

 این کتاب منبعی ارزشمند و سودمند برای علاقه‌مندان به تاریخ اجتماعی، اقتصادی و اداری ایران در دوره‌ی قاجاریه، تاریخ شهری و مقوله‌های مرتبط محسوب می‌شود.

فهرست کتاب شامل رویدادهای تاریخی، ساختارهای اداری، تحولات اجتماعی و فرهنگی، و نقش نخبگان و علما در شکل‌گیری شهر تبریز است. 

این اثر، برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به تاریخ ایران، منبعی معتبر و جامع به شمار می‌آید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا