ویژه خبرییادداشت

تجار آذربایجان‌شرقی: واردات باید تسهیل شود

یازاکو- تجار و فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی با اشاره به فشارهای معیشتی و تورمی در استان، تسهیل واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه را یکی از فوری‌ترین نیازهای امروز اقتصاد منطقه می‌دانند.

به گزارش یازاکو، جعفر ساعی‌نیا_ در شرایطی که تبعات جنگ و نوسان‌های اقتصادی، فشار را بر بازار و سفره مردم افزایش داده، فعالان بخش خصوصی در آذربایجان‌شرقی می‌گویند چاره‌ای جز روان‌سازی مسیر واردات وجود ندارد. به باور آنان، اگر ورود کالاهای اساسی و مواد اولیه آسان‌تر شود، هم بخشی از التهاب بازار کاهش می‌یابد و هم واحدهای تولیدی می‌توانند با اطمینان بیشتری به کار خود ادامه دهند.

به گفته تجار، استان آذربایجان‌شرقی با توجه به موقعیت مرزی و ظرفیت‌های تجاری خود می‌تواند نقش مهمی در تأمین نیازهای کشور داشته باشد؛ به‌ویژه در شرایطی که محدودیت‌ها و هزینه‌های لجستیکی افزایش یافته است. آنان تأکید می‌کنند که کاهش بروکراسی گمرکی و حمایت از واردکنندگان قانونی، به کنترل قیمت‌ها و تقویت تولید کمک می‌کند.

فعالان اقتصادی استان می‌گویند تسهیل واردات راهکاری برای کمک به معیشت مردم و مهار تورم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا