طلا و ارزقیمتها و بورس

هفته‌نامه یازاکو از بازارها؛ بورس در اوج، دلار و طلا در نوسان

یازاکو- بازارهای مالی ایران در هفته سوم خرداد ۱۴۰۵ شاهد دوگانگی قابل توجهی بودند؛ جایی که بورس با ثبت رکورد تاریخی شاخص کل در ۴ میلیون و ۵۹۳ هزار واحد، توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرد، در حالی که دلار به ۱۸۰ هزار تومان رسید و قیمت‌های طلا و نفت در بازارهای داخلی و جهانی تحت فشار نزولی قرار گرفتند.

به گزارش یازاکو، جعفر ساعی‌نیا_ پایگاه خبری یازاکو طبق روال هفتگی، نگاهی به عملکرد بازارهای داخلی و جهانی انداخته و چشم‌اندازی از روند احتمالی آن‌ها ارائه داده است.

ارز
قیمت دلار آزاد در انتهای هفته سوم خرداد، به ۱۸۰ هزار تومان رسید. تحلیلگران معتقدند وضعیت سیاسی منطقه چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار ارز را تعیین خواهد نمود.

بورس
در بازار بورس، چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵، با ثبت یک رکورد تاریخی همراه شد و شاخص کل بورس به چهار میلیون و ۵۹۳ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز افزایش قابل توجهی داشت و بیش از ۸۳ درصد نمادها در مدار مثبت معامله شدند. به گفته کارشناسان در شرایط فعلی، بازارهایی مانند طلا و رمزارزها در کوتاه‌مدت از جذابیت پررنگ گذشته برخوردار نیستند و همین مساله فرصتی برای بورس فراهم کرده تا بخشی از عقب‌ماندگی خود را جبران کند و دوباره در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

سکه و طلا
در آخرین روز معاملاتی هفته سوم خرداد، هر گرم طلای ۱۸ عیار با قیمت ۱۷ میلیون و ۸۹۱ هزار تومان معامله شد. قیمت طلای ۲۴ عیار ۲۳ میلیون و ۸۵۲ هزار تومان شد. امامی با قیمت ۱۸۱ میلیون تومان معامله شد. سکه بهار آزادی نیز ۱۷۶ میلیون تومان قیمت گرفت. همچنین نیم‌سکه ۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۵۲ میلیون تومان و سکه گرمی ۲۷ میلیون تومان قیمت‌گذاری شدند.
تحلیلگران بازار معتقدند در صورتی که فشار فروش در بازارهای جهانی ادامه داشته باشد، احتمال اصلاح قیمت تا این محدوده وجود دارد. با این حال، رشد نرخ دلار می‌تواند مانع افت شدید قیمت‌ها شود.

طلای جهانی
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی کاهش یافت و تحت تاثیر نگرانی‌هایی در مورد تورم و افزایش احتمالی نرخ بهره آمریکا، در مسیر ثبت کاهش هفتگی قرار گرفت. بدین ترتیب، قیمت طلا هر اونس طلا برای تحویل فوری به ۴۱۹۳ دلار و ۵۸ سنت رسید و در مسیر ثبت کاهش هفتگی قرار گرفت.

نفت
قیمت نفت در معاملات روز جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ با تشدید روند نزولی خود به پایین‌ترین سطح در نزدیک به دو ماه اخیر رسید؛ موضوعی که تحت تأثیر افزایش امیدها به دستیابی ایران و آمریکا به یک توافق سیاسی و کاهش نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه جهانی نفت رخ داد. بر این اساس، نفت خام آمریکا (WTI) با افت روزانه ۱.۹۴ درصدی به ۸۶.۰۱ دلار در هر بشکه رسید و نفت برنت نیز با کاهش ۲ درصدی در سطح ۸۸.۵۷۵ دلار معامله شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا