آذربایجان‌شرقی الگوی توسعه طبیعت‌گردی در تمام فصول است - یاز اکو
اخبارمیراث و گردشگری

آذربایجان‌شرقی الگوی توسعه طبیعت‌گردی در تمام فصول است

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، «محمدرضا صالحی امیری» در دیدار رییس سازمان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با وی، افزود: پیگیری منابع و اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت‌های استان برای توسعه گردشگری روری است.

وی اظهار کرد: آذربایجان شرقی با تمام زیبایی هایش، پیشینه تاریخی، جنگل های ارسبان، قرار گرفتن رود ارس در بین کوه ها و تنوع زیستی از قابلیت بالایی برای توسعه طبیعت گردی در تمام فصول برخوردار است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به ویژه موزه فرش تبریز تاکید کرد.

«حیدر فتح‌زاده» افزود: تقویت زیرساخت‌های گردشگری و برندسازی صنایع دستی در جهت ارتقای سهم ارزش افزوده بخش گردشگری و صنایع دستی از اهداف مهم استان است.

وی اظهار کرد: بالفعل سازی ظرفیت های بالقوه استان و توسعه طبیعت گردی با استفاده از ظرفیت مناطق جنگلی برای جذب گردشگران و علاقه مندان به طبیعت ضروری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا